diumenge, 7 d’abril del 2013

Programa 008 - Contemporanis

La vostra opinió és important, i els vostres gustos també!

Fa unes setmanes us vam demanar, a la nostra pàgina a Facebook, que ens diguéssiu quin compositor viu no pot faltar a la vostra discografia, i les vostres respostes han marcat el fil conductor del repertori que podeu escoltar en la present edició del programa. 

Ja teniu el programa 008 (6-7 abril 2013), disponible aquí mateix, i també a la pàgina Compàs a la carta. Aquests són els deu compositors que podreu gaudir en aquesta edició:

Compàs de Cobla - Programa 8
Feu clic sobre la imatge per veure-la més gran. 
Les fotografies mostrades només tenen finalitat informativa i són propietat dels respectius autors.

Resultats a 5 d'abril 2013
Marc Timón - 17
Anna Abad - 14
Jordi Molina i Pitu Chamorro - 12
Dani Gasulla - 10
Enric Ortí - 9
René Picamal - 7
Jordi León, Jordi Feliu i Jordi Paulí - 6
Joan Jordi Beumala, Carles Santiago, Josep Cassú i Eduard Sendra - 5

Si feu un cop d'ull a la votació, veureu que la llista dels més votats presenta un total de 14 noms. Els motius pels que no apareixen alguns dels més ben situats, a banda de la lògica manca de temps, són diversos. Per un costat, ja vàrem dedicar un programa monogràfic a Joan Jordi Beumala.

I d'altra banda, la setmana vinent dedicarem la nostra hora a Dani Gasulla, Carles Santiago i Jordi Paulí, i també a Lluis Alcalà, i tindrem l'oportunitat de conèixer a fons què és el col·lectiu G.A.S.P.

Recordeu que actualment teniu la possibilitat de dir-nos quin és el vostre aplec preferit, en l'enquesta que tenim oberta a la nostra pàgina de Facebook, facebook.com/CompasDeCobla.