diumenge, 16 de juny del 2013

Actualització del bloc

Després d'uns quants dies de silenci, torna la vida al bloc del Compàs de Cobla, i ho fa en forma d'actualització. Des d'avui teniu disponibles a la secció Compàs a la Carta els dos últims programes que ja han pogut escoltar els oients de Ràdio Arbúcies i Ràdio Sant Hilari.

En primer lloc, el programa 17, emès el cap de setmana del 8 i 9 de juny. Aquesta va ser una edició marcada per una trista noticia, la mort del director i membre fundador de Ràdio Sant Hilari, en Jaume Ripoll.


A ell li dediquem aquesta edició, amb tot un recull de sardanes dedicades a la seva vila natal, Sant Hilari Sacalm. També recordem altres personatges importants ja desapareguts, com el compositor Miquel Tudela o el fundador i ex-president de l'Agrupació Sardanista Sant Hilari, Jaume Fàbregas "En Jaume Met".

A continuació, també teniu el programa 18, d'aquest mateix cap de setmana (15 i 16 de juny), en què se celebra el Dia Universal de la Sardana. Enguany, amb motiu de la 1a Capital de la Sardana, la composició protagonista de la diada és Arenys de Munt, de Ricard Viladesau.


D'entre les seves múltiples composicions, aquesta vegada recordarem els seus 3 trofeus Premi Popular Sardana de l'Any, i la composició protagonista del Dia Universal, entre altres.