dissabte, 7 de setembre del 2013

Novetats!!!

Tenim al damunt moltes novetats: canvis d'horari, ampliació de cobertura i programa especial per la Diada Nacional!!!

En primer lloc, des d'aquesta setmana, hi ha variacions en els horaris d'emissió de Ràdio Sant Hilari. Així, a partir d'avui, 7 de setembre, el podreu escoltar els dissabtes a les 9 del matí en lloc dels diumenges, de forma simultània a l'emissió de Ràdio Arbúcies. Les repeticions no canvien d'horari.

Tenim el goig de fer-vos saber que més gent tindrà la possibilitat d'escoltar el programa per ràdio. Serà concretament a través de 7deRàdio-Barcelona, emissora del districte d'Horta-Guinardó que actualment dóna cobertura a bona part de la Ciutat de Barcelona a través del 91.7FM. Ens podreu seguir els dissabtes de 11:00 a 12:00, i gaudireu d'una repetició els dimarts de 10:00 a 11:00

L'estrena del Compàs de Cobla a Barcelona serà quasi immediata. El proper dia 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, escalfarem motors oferint-vos una selecció de sardanes que serà la tarja de presentació pels oients de Barcelona. Els horaris de l'especial 11 de setembre seran els mateixos de l'emissió regular, és a dir, començarà a les 9 del matí a Ràdio Arbúcies i Ràdio Sant Hilari, i a les 11 del matí a 7deRàdio-Barcelona.

Aquest programa tindrà repeticions, a Ràdio Arbúcies el mateix dimecres 11 de setembre, a les 22:00, després de l'edició habitual, i a 7deRàdio es podrà recuperar el dissabte 14 de setembre a les 10:00, abans del programa habitual del dissabte.

A les capçaleres de les pàgines de Facebook, Twitter, Google+ i també d'aquest bloc trobareu els horaris complerts per si us despisteu, que queden com segueix:

RÀDIO ARBÚCIES
Dissabte 9:00 - Repetició Dimecres 21:00

RSH RÀDIO SANT HILARI
Dissabte 9:00 - Repetició Dilluns 22:00

7DERÀDIO-BARCELONA
Dissabte 11:00 - Repetició Dimarts 10:00