dimarts, 9 de juliol del 2013

Via Catalana Sardanista

Com de ben segur ja heu sentit a dir els últims dies, s'està organitzant per la Diada Nacional d'enguany una cadena humana que travessarà tot Catalunya, a càrrec de l'Autoritat Nacional Catalana, la Via Catalana cap a la Independència.

Un tram d'aquesta cadena, concretament entre els quilometres 701 i 705 de la carretera N-II (Caldes de Malavella - Riudellots de la Selva) serà gestionat per la Federació Sardanista de Catalunya, en el que serà el tram anomenat Via Catalana Sardanista, on es vol agrupar els sardanistes d'arreu per fer un sol front comú, i demostrar que el sardanisme és més viu que mai, i tan implicat com el que més en el procés nacional català.


Teniu la possibilitat d'inscriure-us, trucant al número de telèfon  93.319.76.37 (abans del 31 de juliol), o bé enviant un correu electrònic a info@fed.sardanista.cat (fins el 31 d'agost).



[...] La sardana és un dels nostres emblemes nacionals i si volem fer honor al seu nom ens hem de mobilitzar per tal d'aconseguir que Catalunya pugui, ben aviat, decidir el seu futur. [...] Fragment del manifest d'adhesió de la Federació Sardanista de Catalunya a l'Autoritat Nacional Catalana a través de la Sectorial Sardanes per la Independència, Teatre Tarragona - Ciutat de Tarragona 11-maig-2013