dissabte, 5 d’octubre del 2013

Programa 35 - LA SARDANA DE L'ANY

De nou dediquem el programa a La Sardana de l'Any, ja que després d'un descans de tan sols 5 mesos (la final del 2012 es va fer el mes de maig d'enguany), arriba la primera eliminatòria per seleccionar La Sardana de l'Any 2013.
La Sardana de l'Any
Federació Sardanista de Catalunya

Per primera vegada, Compàs de Cobla oferirà tot el certamen, sumant-se al col·lectiu d'emissores locals i nacionals que ja el venen emetent des de fa anys. Enguany aquest concurs està d'aniversari, perquè arriba a la 25a edició, i a més és la 10a que convoca la Federació Sardanista de Catalunya des de la represa del concurs, l'any 2004.

Les opcions que teniu per votar són:
1. Entrar a la web de la Sardana de l'Any (teniu un enllaç a la dreta)
2. Trucar al telèfon de la Federació Sardanista de Catalunya, 93 319 76 37, i donar el vostre vot, indicant el vostre nom complet i el DNI.
El límit per votar va des de les 00:00 del dissabte a les 14:00 del dilluns. En aquesta 1a eliminatòria, el termini ja és obert, i es tancarà el dilluns 7 d'octubre a les 14:00.

Tingueu present que només s'admet un vot per persona, de manera que si voteu més d'una vegada i/o ho feu per diversos mitjans alhora, el vostre vot es considerarà nul. 

Per complementar aquesta estrena, al Compàs de Cobla recordarem algunes de les sardanes que van arribar a la final del passat mes de maig, celebrada al Teatre Tarragona, amb autors com Josep Cassú, Joan Jordi Beumala, Lluís Pujals i Jordi León, entre altres.