dissabte, 9 de novembre del 2013

LSDA2013 - Resultats fins a 5a eliminatòria

Portem disputades 5 rondes de les eliminatòries per determinar la Sardana de l'Any 2013, que ens han donat ja 5 autors classificats per les semifinals: 
Eliminatòria 1.- Festa d'estiu (Olivier Marquès)
Eliminatòria 2.- L'aplec de Sant Vicenç dels Horts (Carles Santiago)
Eliminatòria 3.- Selvatana centenària (Josep Farràs)
Eliminatòria 4.- Un àngel d'àngel (Joan Làzaro)
Eliminatòria 5.- La cadena humana (Jordi Paulí)

Recordeu que hi haurà un total de 14 rondes eliminatòries i dues de repesca. La primera de les rondes de repesca la conformaràn les 4 sardanes més votades que no s'hagin classificat directament per semifinals. Actualment les primeres classificades són:
1a.- Quina amistat! (Aurora Vizentini) - 111 vots
2a.- El joglar i la sardanista (Jaume Cristau) - 105 vots
3a.- Català a l'atac (Dani Gasulla) - 101 vots
4a.- El cor de la Pobla de Mafumet (Eduard Sendra) - 100 vots

La segona repesca serà una selecció de 4 sardanes eliminades que no entrin a la primera repesca, que seran proposades pel Comitè Seleccionador (Joan Jordi Beumala, Joan Josep Blay i Bernat Castillejo).

A Compàs de Cobla us hem preparat un quadre complet perquè pugueu veure com s'estructuren totes les eliminatòries i repesques de l'edició d'enguany, tal com es va determinar en el sorteig fet a la seu de la Federació Sardanista de Catalunya el passat 14 de setembre.


Recordeu que aquesta setmana es celebra la 6a eliminatòria, que es pot votar a www.lsda.cat o al telèfon 93 319 76 37 fins el dilluns 11 de novembre a les 2 del migdia.