dimecres, 27 de març de 2013

Un 3 i fora!


Vet aquí el nom de la pàgina que us proposem que conegueu. Un 3 i fora! ens arriba des de Girona, i presenta un compendi de passos per ballar la sardana, des dels bàsics curts i llargs, passant per punts i coreografies de diversa dificultat com el Xarlot, el canvi de parella, el pingüí, o el Súper 3. A cada pàgina també trobareu videos demostratius per facilitar la comprensió dels passos.

Les imatges que teniu a continuació són un exemple de com il·lustren la guia per aprendre a ballar cada pas.També s'ensenya una guia per preparar el guió de ball d'una sardana, molt útil en cas que es vulgui preparar una colla per un concurs de punts lliures. No cal tenir un domini especial de cap aplicació, tan sols conèixer una mica algun full de calcul tipus Excel, o si es vol fer a mà, usar paper quadriculat per facilitar la ubicació dels esquemes.

Podeu accedir des d'aquí a la pàgina Un 3 i fora!. i també teniu la possibilitat de contactar amb els autors de la pàgina a través del correu electrònic un3ifora@gmail.com